2- achtergrond 1920 px breed

Geschreven portret

Weet je het nog? Wie je beste vriend of vriendin was, welke boeken je las, wie je eerste grote liefde was? Hoe het huis waarin je op groeide eruit zag, de straat, de school? Herinner je je nog de fijne en de verdrietige momenten? Over veel van wat in ons leven is gebeurd, praten we later niet meer. Het ontbreekt aan tijd om elkaar te bevragen en naar elkaar te luisteren. Helaas gaan veel verhalen zo verloren. Verhalen waarin volgende generaties juist zeer geïnteresseerd blijken.

Jouw verhaal gaat niet verloren als je het op laat schrijven door Herma de Beer. Zij komt een aantal keren bij je thuis om je verhaal te horen. De gesprekken verwerkt ze tot een uniek verhaal, geïllustreerd met door jouw gekozen foto’s, documenten en knipsels.

Een gesprek duurt twee à drie uur en kost € 100, reiskosten worden apart berekend. Daarnaast zijn er de kosten voor het schrijven en maken van het boek, deze zijn afhankelijk van de hoeveelheid tekst en foto’s. Voor de definitieve tekst geldt een tarief van € 0,15 per woord. Het boek wordt in kleur gedrukt en van een hard kaft voorzien. Het aantal exemplaren bepaal je zelf. Voor de boeken wordt de kostprijs van de drukker gerekend.

boekenkl

 

Een jubileumboek laten schrijven hoort ook tot de mogelijkheden. Stel hier je vraag.